V.K. SOCCER = Sport pentru Trup și Suflet

Fotbal, Copii, Pasiune, Zâmbete, Bucurie. V. K. SOCCER oferă toate acestea tuturor copiilor care fac și care vor face parte din programul de pregătire al clubului. Oferim antrenamente orientate pe dezvoltarea multilaterală a micilor jucători -- de la primii pași în fotbal și până la capacitatea ca, odată ajunși la vârsta potrivită, să facă față oricăror eventuale cerințe din partea cluburilor de orice nivel din România sau din străinătate.

Programul VKS Junior
Noiembrie 2018

Program de pregatire in fotbal, specific copiilor cu varste intre 5 si 8 ani (nascuti in anii 2010, 2011, 2012 si 2013)

Programul VKS Junior
Iunie 2018

Începe vacanța de vară, deci vom avea cu toții timp de fotbal. La V.K. SOCCER oferim un program complex de pregătire sportivă dedicat copiilor născuți între 2008 și 2013, așa că ii așteptăm cu drag la antrenament!

Antrenament fizic
Februarie 2017

Indiferent ca este vorba de un antrenament fizic, tehnic sau tactic, jucatorii VKS sunt prezenti si gata sa depuna orice efort necesar.

Antrenament tehnico-tactic
Februarie 2017

Un accent foarte important este pus pe o pregatire adecvata la nivel tehnico-tactic a jucatorilor de la VKS, iar antrenorii sunt intotdeauna foarte atenti sa incurajeze jucatorii si sa corecteze orice posibile greseli

Pregatirea de iarna
(Ianuarie 2017)

Selectiuni de la unul din antrenamentele din perioada de pregatire de iarna pentru returul campionatului 2016-2017

Prezentare individuala
octombrie 2013

Gabor Matei, jucator la VKS, face o invitatie catre suporteri de a veni la meciurile echipei, subliniata de o prezentare a calitatilor sale tehnice

Cupa Regelui, editia a I-a
Mai 2013

Echipa de fotbal a VKS a castigat Locul I la prima editie a turneului sportiv Cupa Regelui