top of page

FC Asalt, umilită de VK Soccer în Liga 5


FC Asalt a primit sâmbătă lecția contraatacului de la VK Soccer, o echipă de Liga 4 trimisă de AMFB în eșalonul inferior. Starea de euforie a succesului din Cupa României s-a simțit încă puternic la meciul din etapa a 3-a, desfășurat pe stadionul Politehnicii de la Leu. Iar la jumătatea primei reprize scorul era deja 4-0 pentru gazde.

FC Asalt a încercat să rezolve jocul exclusiv pe cartea atacului, lăsând, practic, defensiva în sarcina portarilor (Butucaru în prima repriză și Marinescu în cea de-a doua). O tactică falimentară, mai ales pe un teren cu dimensiuni reduse și în fața unui adversar bine organizat.

VK Soccer s-a așezat bine în teren și a speculat, mai ales în prima repriză, fiecare greșeală comisă de oaspeți. În repriza secundă, nu s-a schimbat mare lucru. Doar cele câteva intervenții bune ale lui Marinescu și bara au limitat proporțiile dezastrului.

FC ASALT, GOL DIN PENALTY ȘI O ACCIDENTARE SERIOASĂ

La scorul de 5-0, FC Asalt a reuşit să marcheze. Centralul Alexandru Cucu a dictat lovitură de pedeapsă şi Mihalcea a transformat cu siguranţă. Apoi, la centrul terenului, la un duel aerian, unul dintre jucătorii oaspeţilor a acuzat o lovitură la spate şi a rămas întins pe gazon. Medicul l-a consultat şi a decis că jucătorul nu trebuie mişcat până la un control mai amănunţit. A fost solicitată intervenţia Ambulanţei şi timp de 15 minute meciul a fost întrerupt.

Până la final s-au mai înscris trei goluri. Gazdele au mai fructificat două contraatacuri, iar Nedelcea a înscris pentru FC Asalt.

Rezultat final 7-2 și, așa după cum spuneam la început, FC Asalt trebuie să învețe din această lecție severă predată de VK Soccer. Un meci nu se rezolvă doar prin ofensivă, iar acțiunile personale sunt utile doar dacă aduc beneficii echipei. Altfel, mingea este cărată degeaba. Ba mai mult oferă posibilitatea adversalului să recupereze în zone propice declanșării contraatacului.

Etapa viitoare, FC Asalt va juca pe teren propriu cu ASSC Rapid.

Rezultatele înregistrate în etapa a 3-a din Liga 5:

Seria 1 Benfica Noua Generație – Milanneto Power Team – Champion 6-0, întrerupt în min. 43 Mișcarea CFR – Spartac II 6-0 Atletico – Vis de București 2-1 Tracțiunea – Sport Team 4-1

Seria 2 VK Soccer – FC Asalt 7-2 CS Pantelimon – AFC Rapid 0-3 ASSC Rapid – Unirea Dobroești 1-3 CS Dinamo – AS Galaxya* 3-0, neprezentare echipa oaspete Cadet – Frația II

*AS Tricolor II a fost înlocuită de AMFB, după începerea competiției, cu AS Galaxya.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page