Foto 1.png

 28/06/2021  

Începem noul sezon!

Luni 28 iunie a fost ziua în care jucătorii noștri s-au reunit pentru a porni împreună pe drumnul spre noul sezon competițional. Au fost prezenți 20 de jucători -- băieți și fete cu vârsta între 6 și 12 ani -- iar atmosfera a fost minunată.

 1/06/2021  

Vacanţă până pe 28 iunie

După un an complet diferit de orice standarde sau obişnuinţă, jucătorii de la VKS vor lua vacanţă în perioada 1 - 27 iunie.

 24/05/2021 

O SĂPTĂMÂNĂ DE ANTRENAMENTE GRATUITE
Pentru băieți și fete cu vârsta între 6 și 12 ani, de acum și până pe data de 1 iunie 2021.

Pentru detalii, vă invităm să urmăriți clipul ofertei, folosind următorul link:

https://youtu.be/SxHsKR-nR_s

 23/03/2021 

Proiectul de fotbal recreațional

Cu o întârziere de un an de la data inițial stabilită pentru începere, cauzată de pandemie, avem plăcerea să vă anunțăm că vom începe proiectul de fotbal recreațional.

Xmas VKS Logo.jpg
DESPRE NOI

V.K. SOCCER este o asociatie sportiva infiintata in ianuarie 2012. Date de acreditare:

  • Certificat de Identitate Sportiva nr. B/A2/00275/2016

  • Cod fiscal nr. 36321940

  • Cod IBAN RO51BRDE445SV26611084450

Fotbal pentru copii, juniori si adulti
STAFF TEHNIC

La V.K. SOCCER ne mandrim cu calitatea persoanelor care fac parte din Staff-ul Tehnic al clubului.

Profesionisti cu o experienta foarte bogata atat ca jucatori de fotbal cat si ca antrenori, experienta dobandita atat in tara cat si in strainatate (Cipru, Emiratele Arabe Unite, Kuweit si Statele Unite ale Americii), membrii V.K. SOCCER detin licentiere UEFA in pregatirea si dezvoltarea jucatorilor de fotbal de la copii la adulti, 

VKS IN MASS-MEDIA

De-a lungul anilor trecuti de la infiintarea V.K. SOCCER, in mass-media au aparut un mare numar de articole si informatii referitoare la asociatia noastra, la principiile solide dupa care ne ghidam activitatea si la oamenii de calitate pe care ii avem alaturi de noi.

 

Va invitam sa vizionati aceste articole, pentru a va putea crea o imagine completa despre noi, despre ceea ce vrem sa facem in sprijinul tuturor celor care au talent si care vor sa faca ceva in sport.

Fotbal pentru copii, juniori si adulti
Fotbal pentru copii, juniori si adulti
SCOALA DE PORTARI LEONTIN TOADER

in cadrul V.K. SOCCER se dezvolta si Scoala de portari Leontin Toader, cu precadere orientata pe descoperirea, pregatirea si promovarea de portari de calitate in campionatele locale si nationale.