V. K. SOCCER

SPORT PENTRU TRUP SI SUFLET

SELECȚII PENTRU COPII NĂSCUȚI ÎN 2014, 2015 și 2016 VOR AVEA LOC ÎN PERIOADA 1 - 30 NOIEMBRIE, LA V.K. SOCCER (apăsați AICI pentru locație!).

V. K. SOCCER și-a creat un nume definit de seriozitate și profesionalism încă de la începerea activității sale în București, în ianuarie 2012. Antrenorii noștri au experiență atât la nivel național cât și internațional, pregătind jucători de la nivel de copii la seniori pentru a putea juca cât mai bine posibil, pentru a ști să păstreze o activitate dominată permanent de fair-play atât pe teren cât și în afara lui și pentru a putea învăța să se bucure întotdeauna de fotbal. 
Dacă doriți să oferiți copilului dumneavoastră șansa de a se bucura din plin de fotbal, atunci vă așteptăm să îl aduceți la V. K. SOCCER.
Folosiți opțiunea Program din meniu pentru a afla care sunt locațiile de antrenamente și de meciuri, pentru a nu pierde vreun antrenament sau vreun meci!

VKS 2014 29102022.jpg
 

Despre noi

Mulți se laudă că fac o treabă excelentă în pregătirea copiilor... noi nu ne lăudăm, noi doar ne facem treaba. 
V. K. SOCCER este clubul bucureștean unde absolut orice copil se simte comfortabil și mereu gata să se bucure de fotbal și să devină tot mai bun. Cum putem afirma asta? Pentru că ni s-a spus de foarte multe ori!
Suntem atât de pasionați de echipele noastre, de calitatea jocului lor, de abilitățile jucătorilor și pasiunea pentru fotbal pe care ei o arată pe teren, încât nimic altceva nu mai contează (bineînțeles, cu excepția sprijinului acordat de dumneavoastră). 
Vă invităm să veniți să cunoașteți mai bine jucătorii care fac parte din minunatele noastre echipe și pe oamenii care îi pregătesc să devină mai buni -- antrenament de antrenament și meci de meci.

original_226aaf9b-5fc4-4d6c-8aeb-5b110d1bca2c_1633177759125-b51b7598-edd6-48df-808a-511ee3
 
Soccer Match

"Unii oameni cred că fotbalul este o chestiune de viață și de moarte. Sunt foarte dezamăgit de această opinie a lor. Vă asigur că fotbalul este cu mult, mult mai mult decât atât."

BILL SHANKLY

 
 

Contact

Veniți la următorul meci pentru a ne susține!
Contactați-ne pentru orice detalii doriți să aflați despre noi.

Tel/SMS 0754 028 058

  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram

Thanks for submitting!

VKS 2013_edited.jpg