FAQ (intrebari frecvente) 

Se plătește pentru lecțiile de fotbal?
 

Există o cotizație lunară care se plătește către club și care acoperă un număr de 12 antrenamente efectuate pe o perioadă de o lună, cotizație ce trebuie achitată înainte de începerea respectivei perioade de antrenamente. Plata se poate face în numerar sau prin transfer bancar în contul clubului.

 

Ce trebuie copiii să poarte la antrenamente și meciuri?

 

La antrenamente jucătorii trebuie să poarte îmbrăcăminte tip sport, lejeră, gen tricou cu mânecă scurtă, șort și jambiere sau ciorapi sport (pentru vară), sau trening cu mânecă lungă peste îmbrăcăminte adecvată (în timpul sezonului rece); în picioare trebuie să aibe adidași sau ghete de fotbal pentru teren sintetic sau de iarbă, funcție de suprafața terenului. 
La jocuri, toți jucătorii implicați vor purta echipamentul de joc desemnat, iar în picioare vor trebui să aibe ghete de fotbal (pentru teren de iarbă), sau adidași sau ghete pentru teren sintetic (pentru teren cu suprafață tare sau sintetică).  

De iunde se poate achiziționa echiăpamentul de joc pentru copiii înscriși la club?

Pentru copiii înscriși la club, echipament se poate comanda direct de la importatori,, accesând unul din siturile disponibile pe pagina de echipament care se găsește la adresa:

https://vksoccer.wixsite.com/vksoccer/echipament

Ce numere pot avea copiii pe tricouri?

Copiii pot avea numere de la 1 la 99, fiecare copil înscris la club având propriul număr. Asta ajută la concentrarea atenției pe calitatea propriului joc și nu pe presiunea pe care o poate aduce purtarea unui anumit număr (raportat la celebritățile care poartă respectivul număr în fotbalul mare). Pentru a vedea numerele încă disponibile, puteți accesa următorul link: 

https://vksoccer.wixsite.com/vksoccer/numere

Ce calificare au antrenorii?
 

Antrenorii VKS sunt profesioniști cu o experiență foarte bogată, obținută atât ca jucatori de fotbal cât și ca antrenori, experiență dobândită atât în țară (Sportul Studențesc, Rapid București, FC Argeș, Jiul Petroșani) cât și în străinătate (Cipru, Emiratele Arabe Unite, Kuweit și Statele Unite ale Americii). Membrii din staff-ul tehnic al V.K. SOCCER dețin licențiere UEFA în pregătirea și dezvoltarea jucătorilor de fotbal -- de la copii la adulți.

Jucătorii se pot inscrie și după începerea unei luni?

Orice jucător care dorește să fie parte din activitatea VKS se poate înscrie oricând dorește/poate, fără să aștepte până la începerea unei noi luni, sezon competițional, etc.

 

Părinții pot sta la antrenamente?

Absolut, atât timp cât respectă regulile de distanțare fizică impuse de protocoalele anti-COVID și se află în afara suprafeței de pregătire/joc. Părinții trebuie să facă tot posibilul pentru a nu interfera -- verbal sau fizic -- cu activitatea de pe teren în nici un mod care poate distrage atenția vreunuia dintre jucători, sau a unui grup/echipe.

Câți jucători pregătește un antrenor?

 

Pentru a asigura o cât mai bună comunicare și întelegere între jucători și antrenori, încercăm să facem în așa fel încât niciun antrenor prezent la o sesiune de antrenament să nu aibe in grija sa mai mult de maxim 20 de jucători. De multe ori, însă, la un antrenament pot fi prezenți mai mult de un singur antrenor, pentru o mai bună organizare și efectuare eficientă a antrenamentului respectiv.

Sunt disponibile tricouri cu sigla VKS?

Da, tricouri cu sigla VKS sunt disponibile pentru folosirea la antrenament, la prețuri minime, iar echipamentul complet de joc va fi de asemenea disponibil jucătorilor la preț de achiziție.