FAQ (intrebari frecvente) 

Cum se plateste pentru lectiile de fotbal?
 

Cotizatia de participare este lunara si trebuie achitata inainte de inceperea lunii de antrenament. Plata se poate face in numerar, sau prin transfer bancar in contul clubului.

 

Ce trebuie copiii sa poarte la antrenamente si meciuri?

 

La antrenamente jucatorii trebuie sa poarte imbracaminte tip sport, lejera, gen tricou cu maneca scurta, sort si jambiere sau ciorapi sport (pentru vara), sau trening cu maneca lunga peste imbracaminte adecvata (in timpul iernii); in picioare trebuie sa aibe adidasi sau ghete de fotbal pentru teren sintetic sau de iarba, functie de suprafata terenului. 
La jocuri toti jucatorii implicati vor purta echipamentul de joc, iar in picioare vor trebui sa aibe ghete de fotbal (pentru teren de iarba), sau adidasi sau ghete pentru teren sintetic (pentru teren cu suprafata tare sau de sintetic).  

 

Sunt disponibile tricouri cu sigla VKS?

 

Da, tricouri cu sigla VKS sunt disponibile pentru folosirea la antrenament, la preturi minime, iar echipamentul complet de joc va fi de asemenea disponibil jucatorilor la pret de achizitie.

 

Este o limita de varsta pentru jucatori interesati?

 

Cu o activitate care cuprinde jucatori incepand cu varsta de 4 ani in grupele de copii, continuand cu grupele de juniori si ajungand pana la echipa mare (in prezent in Liga 4), la VKS tot ceea ce conteaza este dorinta unui jucator de a face sport si de a se bucura de aceasta pe cat de mult posibil, indiferent la ce nivel doreste sa ajunga. Antrenorii nostri au experienta necesara pentru toti cei care doresc sa se inscrie la VKS.

Ce calificare au antrenorii?
 

Antrenorii VKS sunt profesionisti cu o experienta foarte bogata atat ca jucatori de fotbal cat si ca antrenori, experienta dobandita atat in tara (Sportul Studentesc, Rapid Bucuresti, FC Arges, Jiul Petrosani) cat si in strainatate (Cipru, Emiratele Arabe Unite, Kuweit si Statele Unite ale Americii). Membrii din staff-ul tehnic al V.K. SOCCER detin licentiere UEFA in pregatirea si dezvoltarea jucatorilor de fotbal de la copii la adulti.

 

Jucatorii se pot inscrie si dupa inceperea unei luni?

 

Orice jucator care doreste sa fie parte din activitatea VKS se poate inscrie oricand doreste, fara sa astepte pana la inceperea unei nou luni, sezon competitional, etc.

 

Pot parintii sta la antrenamente?

 

Parintii pot sta la antrenamente, atat timp cat se afla in afara suprafetei de joc si trebuie sa faca tot posibilul pentru a nu interfera cu activitatea de pe teren in nici un mod care poate distrage atentia vreunuia dintre jucatori sau a unui grup/echipe.

 

Cati jucatori pregateste fiecare antrenor?

 

Pentru a asigura o cat mai buna comunicare si intelegere intre jucatori si antrenori, incercam ca nici un antrenor prezent la o sesiune de antrenament sa nu aibe in grija sa mai mult de maxim 15 jucatori. De cele mai multe ori, insa, la un antrenament vor fi prezenti mai mult decat un singur antrenor, pentru o mai buna organizare si efectuare a antrenamentului respectiv.

Calea Grivitei nr.230, bl. B, scara B, ap.4, Sector 1, Bucuresti

Email: vksoccer@gmail.com

 

Tel: 0754 028 058

© 2015 proprietatea V.K. SOCCER

  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • YouTube Long Shadow
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now