top of page
IMG_20231106_164821836.jpg

FAQ

CE DORIȚI SĂ AFLAȚI DESPRE NOI?

Ce calificare au antrenorii?

Antrenorii VKS sunt profesioniști cu o experiență foarte bogată, obținută atât ca jucatori de fotbal cât și ca antrenori, experiență dobândită atât în țară (Sportul Studențesc, Rapid București, FC Argeș, Jiul Petroșani, etc.) cât și în străinătate (Cipru, Emiratele Arabe Unite, Kuweit și Statele Unite ale Americii). Membrii din stafful tehnic al V.K. SOCCER dețin licențiere UEFA în pregătirea și dezvoltarea jucătorilor de fotbal -- de la copii la adulți.

Se plătește pentru lecțiile de fotbal?

Există o cotizație lunară pentru antrenamentele făcute în intermediul unei luni de către copil, cotizație ce trebuie achitată înainte de începerea respectivei perioade de antrenamente. Plata se poate face în numerar sau prin transfer bancar în contul clubului.

Câți jucători sunt într-o echipă?

În funcție de grupa de vârstă, la meciuri echipele pot avea pe teren 6 jucători (2013-2014), 7 jucători (2011-2012), sau 9 jucători (2009-2010). Loturile echipelor sunt orientate a avea întotdeauna un număr dublu de jucători față de câți sunt necesari pentru un meci, plus până la trei jucători extra pentru situații speciale (cartonașe, accidentări, suspendări, etc).

Care este taxa de meci?

În funcție de grupa de vârstă la care participă fiecare copil, la meciuri se percepe o taxă de meci, care acoperă costurile de închiriere a terenului și cele legate de arbitraj.

Câți jucători pot fi în lotul de meci al unei echipe?

Raportat la meciuri, fiecare echipă are un număr minim de jucători pe care trebuie să îi aibă incluși în lot pentru a putea desfășura meciurile. De exemplu: la 2014 se joacă în format 6+1 iar schimbările sunt nelimitate, deci la cei 7 jucători din teren trebuie să se mai adauge cel puțin încă 4 rezerve, pentru un lot de 11 jucători per meci. În comparație, la U15 -- care joacă în format 10+1, pe teren mare și nu pot face decât 7 schimbări -- lotul unei echipe trebuie să includă cel puțin 18 jucători per meci.

bottom of page