top of page
IMG-20221113-WA0497_2.jpg

V. K. SOCCER

SPORT PENTRU TRUP SI SUFLET

OBIECTIVE PRINCIPALE PENTRU ANUL 2023:

  1. Adăugarea de extra echipe la grupele de vârstă 2014, 2013 și 2012;

  2. Crearea de echipe la grupele de vârstă 2015 și 2016.

Dacă aveți copii cu vârsta între 6 și 14 ani ani și sunteți în căutarea unei activități care să îi mențină activi și sănătoși, atunci fotbalul ar putea fi cea mai bună alegere! La VK SOCCER avem un staff format din antrenori pasionați, cu calificare la nivel național și internațional, care vor ajuta la dezvoltarea abilităților fotbalistice ale copiilor într-un mediu distractiv și sigur.


Fotbalul este o modalitate excelentă pentru copii de a-și îmbunătăți coordonarea și agilitatea, precum și de a învăța valori esențiale precum jocul în echipă, colaborarea constructivă, comunicare și fair-play. De la jucătorii începători la cei experimentați, oferim programul potrivit pentru fiecare grupă de vârstă.


Venind la antrenamentele noastre, copiii voștri vor avea ocazia să își facă prieteni noi, să se distreze și să se dezvolte într-un mediu plăcut, pozitiv. Nu pierdeți ocazia de a-i încuraja să își dezvolte pasiunea pentru fotbal și de a le oferi o experiență de neuitat!


Înscrieți-vă acum și alăturați-vă echipei noastre de fotbal!

Home: Welcome

Despre noi

Mulți se laudă că fac o treabă excelentă în pregătirea copiilor... noi nu ne lăudăm, noi doar ne facem treaba. 
V. K. SOCCER este clubul bucureștean unde absolut orice copil se simte comfortabil și mereu gata să se bucure de fotbal și să devină tot mai bun. Cum putem afirma asta? Pentru că ni s-a spus de foarte multe ori!
Suntem atât de pasionați de echipele noastre, de calitatea jocului lor, de abilitățile jucătorilor și pasiunea pentru fotbal pe care ei o arată pe teren, încât nimic altceva nu mai contează (bineînțeles, cu excepția sprijinului acordat de dumneavoastră). 
Vă invităm să veniți să cunoașteți mai bine jucătorii care fac parte din minunatele noastre echipe și pe oamenii care îi pregătesc să devină mai buni -- antrenament de antrenament și meci de meci.

IMG-20221123-WA0226_2_edited.jpg
Home: About
Școala de fotbal V_edited.jpg

"Unii oameni cred că fotbalul este o chestiune de viață și de moarte. Sunt foarte dezamăgit de această opinie a lor. Vă asigur că fotbalul este cu mult, mult mai mult decât atât."

BILL SHANKLY

Home: Quote
Home: Instagram

Contact

Veniți la următorul meci pentru a ne susține!
Contactați-ne pentru orice detalii doriți să aflați despre noi.

Tel/SMS 0754 028 058

  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram

Thanks for submitting!

VKS 2013_edited.jpg
Home: Contact
bottom of page