top of page

Proiectul European IMPULSA s-a lansat în România


Proiectul european de responsabilitate socială, IMPULSA – Promoting Social Football, și-a încheiat procesul de recrutare, iar comisia Ligii Profesioniste de Fotbal a ales participanții. Aceștia s-au prezentat joi, la sediul LPF, pentru a se cunoaște și a lua parte la lansare.

Evenimentul a adus în discuție principalele obiective ale proiectului, s-au comunicat sesiunile de training, atât cele online, cât și cele din cadrul campusului din Madrid și s-au trasat principalele direcții de abordare a programului de către participanți. Cei nouă aleși au primit acces la cursurile online printr-un cont individual și s-au putut astfel cunoaște cu ceilalți colegi din Spania, Marea Britanie și Lituania. Totodată, participanții români au avut primul contact cu organizatorii spanioli, care le-au pus la dispoziție primele cursuri.

După o perioadă de înscrieri de mai bine de trei săptămâni, cei nouă participanți ai proiectului IMPULSA – Promoting Social Football, ediția 2016, au fost aleși:

1. Academia de Fotbal Gheorghe Hagi;

2. Asociația Club Sportiv V.K. Soccer;

3. Asociația Help Autism;

4. FAS Prometeu;

5. Fundația AS New Stars Football Club;

6. Fundația Olimpică Română;

7. Fundația Special Olympics;

8. Fundația World Vision Romania;

9. Uniunea Națională a Studenților din România.

Odată finalizată prima parte a cursului, toți participanții proiectului vor lua parte la o pregătire de două săptămâni în capitala fotbalului european, Madrid.

IMPULSA – Promoting Social Football este primul proiect european de responsabilitate socială la care Liga Profesionistă de Fotbal este partener. Pe această cale, mulțumim La Liga și Fundacion del Futbol Profesional pentru invitația de a le fi colegi în acest proiect și de a ne uni forțele pentru ca fenomenul fotbalistic să se dezvolte și pe alte terenuri decât cele ale echipelor profesioniste.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page