top of page

Cu cine se luptă Rapid în liga a cincea


Au trecut deja patru etape. Rapid are o restanţă, pe care o va juca miercuri, 28 septembrie, de la ora 16:00. Până acum, jucătorii lui Mihai Iosif şi Silvian Dobre au 9 puncte din nouă posibile şi 14-0 golaveraj. Echipa 1923.ro vă face o scurtă analiză a ceea ce se întâmplă în seria a doua, acolo unde este repartizată Rapid, pentru a înţelege care sunt şansele copiilor să promoveze în liga a patra la finalul acestui an. Am jucat deja cu Băneasa, Asalt, Pantelimon şi Dobroeşti. Pentru că, da, cu Asalt am evoluat în Cupă. Dintre toate, tocmai formaţia firmei de pază a arătat o consistenţă mai bună.

CS Dinamo, un nume uriaş, potenţial necunoscut

Trebuie să ţinem cont însă că Mihai Iosif a început atunci meciul cu o garnitură din care lipseau mai mulţi titulari obişnuiţi. Urmează Frăţia II, formaţie care iar nu prezintă un potenţial pericol prea mare. Practic, dacă facem un calcul, ne dăm seama că din start cinci echipe nu prea au cum să stea în calea Rapidului. În weekend-ul viitor vom juca cu Cadet. O formaţie despre care nu ştim mare lucru. Ar mai fi încă trei de cercetat. CS Dinamo pare numele cel mai proeminent şi aşteptăm cu interes să obţinem mai multe informaţii legat şi de această echipă. Pentru că Galaxya, în mod cert, nu este decât un nume pompos prins în locul nepotrivit.

Sperietoarea V.K. Soccer

Adevăratul monstru al seriei este însă V.K. Soccer. Echipă exclusă abuziv din liga a patra, aceasta a obţinut numai victorii la diferenţe imense de scor. 14-3, 11-0 sau 9-1. Fără să forţeze deosebit de tare. Rapid joacă împotriva V.K. Soccer în ultima etapă a turului, pe terenul acesteia. În Leu. Este un avantaj! Pentru că formaţia lui Viorel Kraus are un potenţial imens şi este, de departe, cea mai bună din serie. Pe locul 2, ar putea veni Rapid. Şi teoretic şi practic, judecând după cifrele prezentate mai sus.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page